Πουρές από φράουλα, ροδάκινο και αχλάδι

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Μερικά πουρέ φρούτων βγαίνουν νερουλά. Για να τα κάνετε αφράτα και σφιχτά μπορείτε να προσθέσετε λιωμένη μπανάνα ή θρυμματισμένο παξιμάδι, όπως σε αυτήν εδώ τη συνταγή.
Υλικά

  • 75 γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
  • 1 μεγάλο ζουμερό ώριμο ροδάκινο, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο ώριμο αχλάδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 παξιμάδι

Εκτέλεση

Βάλτε τα φρούτα σε ένα μικρό κατσαρολάκι και μαγειρέψτε τα για περίπου τρία λεπτά. Τεμαχίστε το παξιμάδι τοποθετώντας το σε μια πλαστική σακούλα και περνώντας το από έναν πλάστη. Ανακατέψτε τα φρούτα μαζί με το παξιμάδι.