Μαλακτικό για τα μαλλιά με κρόκο αυγού!
Οι κρόκοι των αυγών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα πράγματα, από το μαγείρεμα μέχρι και τον καλλωπισμό μας.
Εάν αποθηκεύεστε τους κρόκους με τη σωστή διαδικασία, οι κρόκοι μπορούν να παραμείνουν φρέσκοι για μερικές ημέρες.
Συμβουλή για να αποθηκεύσετε τον κρόκο του αυγού: Ανακατέψτε τον κρόκο με λίγο νερό και διατηρήστε τον σε ένα κλειστό τάπερ στο ψυγείο. Θα παραμείνει φρέσκο για 2-3 ημέρες
Μαλακτικό μαλλιών με κρόκο αυγού
Ο κρόκος του αυγού μπορεί να φτιάξει ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών.Τρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά σας, καθιστώντας το μεταξένια, λεία και λιγότερο επιρρεπή σε θραύση.
Πρόκειται για ένα συστατικό που είναι πλούσιο σε λίπη και πρωτεΐνες!
Παρασκευή:
Χτυπάμε 1 κρόκο σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 φλιτζάνι νερό. Απλώστε το στα μαλλιά, αφήστε το για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει αυτό το φυσικό μαλακτικό μαλλιών.