Στις Σέρρες περιόδευσε η Κατερίνα Κούτρη


Δεύτερος σταθμός της περιοδείας της υποψήφιας Ευρωβουλευτή με την Ένωση Κεντρώων Κατερίνας Κούτρη ήταν οι Σέρρες. Στην πόλη της Μακεδονίας η κ. Κούτρη είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να γνωρίσει τις ομορφιές της. Παράλληλα, επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης και συνομίλησε με αρκετούς καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα παράπονα των πολιτών που αναφέρονταν κυρίως σε θέματα οικονομίας, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πλησίασαν την Κ. Κούτρη και συζήτησαν μαζί της για τη Συμφωνία των Πρεσπών και άλλα πολιτικά θέματα. Η παρουσία της Κατερίνας Κούτρη στις Σέρρες ολοκληρώθηκε με συναντήσεις με φορείς της πόλης.

Η κ. Κούτρη δεν παρέλειψε να αγοράσει παραδοσιακά προϊόντα. Σε δηλώσεις της η νεαρή πολιτικός είπε τα εξής: «Χαίρομαι που επισκέπτομαι πόλεις της Μακεδονίας και συνομιλώ με πραγματικούς Μακεδόνες. Σήμερα γνώρισα πολλούς νέους φίλους, τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να απογοητεύσω. Δυστυχώς, οι κυβερνήσεις των μνημονίων έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, τα οποία θα κληθούμε να λύσουμε άμεσα, αν οι πολίτες επιλέξουν εμάς για να τους εκπροσωπήσουμε στην Ευρωβουλή».