Ε.Συναδινός: Νομοτελειακά, στις επερχόμενες εκλογές η Ευρώπη θα γυρίσει σελίδα

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την έκθεση του 2018 για την Τουρκία επισημαίνοντας ότι, όταν πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να καταδικάσει την προσπάθεια εξαγοράς της Τουρκίας με πακτωλό δισεκατομμυρίων για τη λύση του μεταναστευτικού, εκδιώχθηκε από την αίθουσα της ολομέλειας κατά παράβαση του κανονισμού από τον τότε πρόεδρο Σουλτς, ενώ κατηγορήθηκε για ρατσισμό. Τώρα, δύο χρόνια μετά, ο Σουλτς αποτυγχάνοντας στην γερμανική πολιτική σκηνή πήγε σπίτι του, ενώ η Ένωση σπατάλησε 5 δις ευρώ γεμίζοντας παράλληλα λαθρομετανάστες.

 

Κύριε πρόεδρε,

 

Πριν δύο χρόνια, από αυτό το βήμα, είχα επισημάνει τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο η Τουρκία του Ερντογάν κλείνει συμφωνίες. Είχα καταδικάσει την προσπάθεια εξαγοράς της Τουρκίας, με πακτωλό δισεκατομμυρίων ευρώ για λύση του μεταναστευτικού.

 

Εκδιώχθηκα, κατά παράβαση του κανονισμού, από την αίθουσα από τον τότε πρόεδρο Σουλτς.

 

Δύο χρόνια μετά, η Ένωση σπατάλησε κοντά 5 δις, όμως η Ευρώπη πλημμύρισε με λαθρομετανάστες.

 

Ο Σουλτς πήγε σπίτι του, αποτυγχάνοντας στην γερμανική πολιτική σκηνή, όμως το καταστροφικό του πέρασμα παραμένει.

 

Ο Βέμπερ υιοθέτησε την ρητορική μου και αυτό δεν με κάνει απλώς ικανοποιημένο, αλλά κυρίως δικαιωμένο. Βέβαια, δε βλέπω τους ευρωβουλευτές της Ελλάδος που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, να κατηγορούν τον Βέμπερ για ρατσισμό, όπως έκαναν στη δική μου περίπτωση

 

Νομοτελειακά, στις επερχόμενες εκλογές η Ευρώπη θα γυρίσει σελίδα.

 

Οι εθνοπατριωτικές, ευρωσκεπτικιστικές και εθνολαϊκές δυνάμεις θα σαρώσουν τις απάτριδες, διεθνιστικές και εθνομηδενιστικές τάσεις.

  

 

Το βίντεο που πλαισιώνει την ομιλία βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=y6NVrH9tzNo