Γ. Λευτέρης : Δήλωση στήριξης στον Ανέστη Πολυχρονίδη

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει με δήλωσή του και ο Γιώργος Λευτέρης ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα».

Η δήλωση στήριξης του Γιώργου Λευτέρη έχει ως ακολούθως:

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Ανέστη Πολυχρονίδη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, διότι θεωρώ ότι είναι ένας έμπειρος και δοκιμασμένος αυτοδιοικητικός, γνώστης των προβλημάτων του δήμου, με ήθος και πολύ όρεξη για δουλειά.

Ζω στο Ωραιόκαστρο από το 2006. Είναι ένας πολύ όμορφος δήμος, αλλά με πολλά κενά και παραλείψεις.

Στόχος μου είναι με τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τις ιδέες μου να συμβάλλω στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας, ιδιαίτερα δε της νέας γενιάς».

Βιογραφικό του Γιώργου Λευτέρη

Γεννήθηκε το 1968 στα Τρίκαλα και είναι τελειόφοιτος Λυκείου. Από το 1985 έως το 1990 υπηρέτησε στον στρατό στην Αυλώνα ως πενταετής. Στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως οδηγός βυτιοφόρου για τέσσερα χρόνια. Το 1995 κατατάχθηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και υπηρετεί έως σήμερα.

Ασχολείται από το 1987 με τις πολεμικές τέχνες TΑΕKWON-DO και διετέλεσε διαιτητής του αθλήματος για 6 χρόνια  παίρνοντας μέρος και σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ως διεθνής διαιτητής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ασκεί καθήκοντα προπονητή στον σύλλογο «Μαχητές του Βορρά» με έδρα στον Πεντάλοφο.

Τρεις αθλητές του αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος και ο ένας τρίτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.