Θεόφιλος Κυριακίδης Μεγάλη Ελλάδα Πόντος Πατρίς

Καλησπέρα! Τίποτα δε γίνεται τυχαία και έτσι οποιος και να βρεθεί στο δρόμο μας έχει το λόγο του! Στον δικό μου δρόμο συνάντησα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους , όπως και τενεκέδες. Η εμπειρία της ζωής με τα χρόνια με κανε να ξεχωρίζω τους κενούς από τους αθόρυβους! Όσο πιο άδειος είναι ο άλλος ,τόσο πιο θόρυβο κάνει και μάλιστα ενοχλητικό! Αντιθέτως όσο πιο γεμάτη είναι μία ψυχή, όσο πιο χορτασμένη είναι, τόσο πιο εκκωφαντικά σιωπηλή βροντοφωνάζει το είναι της και όχι το φαίνεσθαι  από επιλογή! Ένας τέτοιος λοιπόν άνθρωπος είναι ο κος Θεόφιλος Κυριακίδης! Πώς με κέρδισε; Με τη μεγαλοπρέπεια της απλότητας,χωρίς λοβιτούρες, με την ταπεινότητα και την Ελληνοψυχία του,γιατί όταν μιλάει για την Ελλάδα, άλλη μία Ελλάδα δακρύζει μέσα του,γιατί όταν προφέρει τη λέξη Πόντος γνωρίζω πόσο πολύ τιμάει τη ρίζα του και φυσικά όταν βγαίνει από τα χείλη του η λέξη πατρίδα η ανάσα που τη συντροφεύει είναι ζεστή γιατί ζεματάει παλμό!Βρεθήκαμε σ’ ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια της Θεσσαλονίκης και τα είπαμε αρκετές φορές, μέχρι να συμπληρώσω το puzzle της προσωπικότητας αυτής!Κοντά μας σήμερα  ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του κόμματος Μεγάλη Ελλάδα Πόντος Πατρίς κος Θεόφιλος Κυριακίδης , ο άνθρωπος που έχει ως όραμα την όμορφη Ελλάδα που ξέρουμε και κουβαλάμε όλοι στην ψυχή μας. Την Ελλάδα της ευπρέπειας, της ευσπλαχνίας, του φιλότιμου, της γενναιότητας, την ελεύθερη Ελλάδα , την υπερήφανη Ελλάδα! Πάμε λοιπόν να σας τον γνωρίσω και θα καταλάβετε πολλά στη συζήτηση- συνέντευξη που ακολουθεί!

Θα ήθελα φυσικά να το κάνω με μουσική! Μία μελωδία που αντηχεί στις ψυχές όλων μας!

Ναι , αρχικώς τον Εθνικό μας Ύμνο και έπειτα θ’ ακούσουμε το « Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» ,γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι και θα είναι πάντα Ελληνική! Όσο και να χουν ξεπουληθεί κάποιοι πολιτικάντηδες η ιστορία ενός τόπου  και λαού γράφεται μία φορά και φυσικά δε σβήνει ούτε υποκλέπτεται από κανέναν, γιατί έχει υπογραφεί με το αίμα των Ελλήνων και όχι με μελάνι που εκ προιμίου έχει ημερομηνία λήξεως!

 

Λ.Κ:- Καλησπέρα σας κε Κυριακίδη και καλωσορίσατε . Αλήθεια, τι είναι αυτό που σας ώθησε ν’ ασχοληθείτε με τα κοινά;

Θ.Κ:- Καλησπέρα σας κα Κυροπούλου και με τιμά ιδιαιτέρως η πρόσκλησή σας στην Αριστεία! Όλα με ώθησαν να ασχοληθώ,το ξεπούλημα , το ταμείο, τα πάντα! Τα μνημόνια και το αντικράτος που έκλεισαν τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στα ξένα είσαι Ελληνας και στην Ελλάδα ξένος, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ποιοι είμαστε! Γεννηθήκαμε Έλληνες και θα φύγουμε Έλληνες γενναίοι και υπερήφανοι! Πάνω απ ‘ όλα μαχητές!

Λ.Κ: -Κε Κυριακίδη πώς πιστεύετε ότι θα συνεισφέρετε; Τι είναι αυτό που σας διαφοροποιεί από τους υπολοίπους;

Θ.Κ: -Πιστεύω στις ιδέες που είναι εφαρμόσιμες ,ώστε να υπάρξει αληθινή ελάφρυνση των φόρων και να τηρείται στο ακέραιο η νομοθεσία η οποια όμως προστατεύει και δε θίγει την αξιοπρέπεια και το όραμα του Έλληνα επιχειρηματία! Αιτούμαι τα ενοίκια – και τα τοκοχρεολύσια αυτών- όλων των αγαλμάτων και μνημείων που κάποιοι εν καιρώ πολέμου ξεπούλησαν στους κάπηλους της ιστορίας του Έθνους μας, καθώς και επιστροφή  αυτών στη χώρα που γεννήθηκε το φως και ο πολιτισμός μας.Απαιτώ τις Γερμανικές αποζημιώσεις που είναι παράνομο,παράλογα εσκεμμένο και  μας έχει στήσει στον τοίχο.Αν δε μας δώσει τα χρήματα η Γερμανία ,τότε έχουμε πρόβλημα! Απαιτώ από τώρα και στο εξής οποιος χρησιμοποιεί λεξίτυπους της Ελληνικής γλώσσας και δανείζεται λήμματα από την Ελληνική γνώση να πληρώνει 10 σεντς στη google για τα δικαιώματα χρήσης αυτών . Προτείνω μείωση των Βουλευτών άμεσα!Με το εισόδημα των 100 βουλευτών μπορώ να κάνω μηχανοστάσιο για όλο τον κλάδο για δίκτυο μεταφορών με στόχευση την εξωστρέφεια! Εστίαση στον πρωτογενή τομέα της χώρας σε εδώδιμα προίοντα με καθετοποιημένες μονάδες! Γιατί να εισάγουμε και να μην υπάρχει επαρκές προιόν που θα καλύψει τις εγχώρειες τροφοδοτικές μας ανάγκες; Όπως έχει υιοθετήσει η Βουλγαρία κάτα την έλευση των οιαδήποτε οχημάτων επί των εδαφών της είσοδο- εισητήριο για τη διέλευση το ίδιο επιθυμώ να γίνει και στη χώρα μας! Θέλετε να έρθετε στην Ελλάδα το λίκνο του Πολιτισμού; Οφείλετε σεβασμό στα άγια αυτά χώματα!

Λ.Κ: Πιστεύετε ότι η Ελλάδα λόγω της γεωγραφικής της θέσης είναι στο μάτι του κυκλώνα με όλα όσα διακυβεύονται στη Μεσόγειο και στις ζώνες επιρροής των πετρελαικών κοιτασμάτων;

Θ.Κ: – Η Ελλάδα έχει τα μεγαλύτερα πετρελαικά κοιτάσματα παγκοσμίως. Η μεθόδευση απαξίωσης της χώρας μας οικονομικά , εθνικά και τώρα στις μέιζονες για τον Ελληνισμό αξίες  , καθώς και στην επιτηδευμένη εισβολή των ισλαμογενών ένα μόνο πρέπει να μας κάνει,να μας ενώσει για πάντα! ΌΧΙ στη διάσπαση και στον εμφύλιο διχασμό! Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κομματιάσουμε τον πυρήνα της Λερναίας Ύδρας που για λόγους αλώβητου εκμοντερνισμού αποκαλούν Θεσμούς. Εχουμε τις Α.Ο.Ζ. Αν είναι δυνατόν!Αυτά δεν πρέπει να τα βγάλουμε;Γιατί να αξιοποιηθεί η μερίδα του λέοντος από τις πολυεθνικές οιαδήποτε συμφερόντων και όχι από Έλληνες, από πατριώτες;

Λ.Κ: Τι άλλες θέσεις πρεσβεύει το κόμμα σας κε Κυριακίδη;

Θ.Κ: Πολύ ευχαρίστως να σας τις επεξηγήσω.

Ζητάμε να γίνεται ένας γεννητικός έλεγχος για να δούμε την αληθινή καταγωγή όλων αυτών που θέλουν να ασκήσουν το βουλευτικό αξίωμα υπέρ των Εθνικών Συμφερόντων! Όποιος δεν είναι Έλλην ή Ελληνίδα δεν έχει καμία δουλειά στην Ελληνική Βουλή.Ακούστε κα Κυροπούλου , πολλοί πολιτικοί μας κρύβουν τα ονόματά τους ,γιατί δεν είναι γνήσιοι Έλληνες ! Όπως σας είπα να ψηφιστεί ειδικού ηθικού τύπου νομοθεσία για τους εκπροσώπους της πατρίδος μας και των συμφερόντων αυτής ! Η ιατρική έχει τα κατάλληλα τεστ που γίνονται με εξετάσεις σιέλου και αίματος , ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς η καταγωγή των υποψήφιων εκπροσώπων! Μένω εμβρόντητος όταν ακούω από χείλη Ελλήνων πολιτικών να αποποιούνται την ιστορία του έθνους μας ,του λαού μας, των παραδόσεών μας και να προχωράνε σκοπίμως σε εχθρικές για την πατρίδα και το γένος των Ελλήνων συμπεριφορές .Προσέξτε 3 απλά παραδείγματα: 1) Έχουν λεηλατήσει τη γλώσσα μας .Τη γλώσσα που δανείζει και δε δανείζεται! Προσέξτε κατά την επεξεργασία του ορθογραφικού ελέγχου πως διαχειρίζεται το σύστημα την απλοποίηση και καλά της Ελληνικής γραφής ! Τίποτα δε γίνεται τυχαία από τα πιο απλά και εμφανή παραδείγματα , ώς τα πιο κραυγαλέα!Πού να πρωτοσταθώ στην εξαφάνιση του  τελικού (ν) ,όπου μελέτες έχουν αποδείξει ότι η χρησιμοποίηση του επιφέρει μεγαλύτερη εγκεφαλική δραστηριότητα ,γιατί κατά την προφορά του ενεργοποιούνται συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου! Ποιος καταληστεύει τη σωστή ορθογραφία και ερμηνεία των Ελληνικών λέξεων. Η λέξη διάλειμμα γράφεται με 2 μμ..ο ορθογραφικός έλεγχος μας την προτείνει με 1 μ, γιατί; Επικό το ερώτημα! Άλλος παράγοντας που με ωθεί έξω από τα ρούχα μου είναι η κατάργηση κεφαλαίων της Ιστορίας μας. Είναι δυνατόν άνθρωποι που έγραψαν την ιστορία με το αίμα της καρδιάς τους να καταργούνται ως εν δυνάμει εχθρικά προσκείμμενοι στην ιστορία των Σκοπίων; Είναι δυνατόν να ορκίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα παρακάτω; Αν αυτό δεν είναι ένα μεθοδευμένο πρόγραμμα εξόντωσης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, του Πολιτισμού και των αξιών της Ελλάδος , τότε τι; Θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι έχουμε αυτή τη στιγμή 56 hot- spot σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα; Ρητορική η ερώτησις και πάλι!Δείτε!

 

Λ.Κ:-Πότε ιδρύθηκε το κόμμα Μεγάλη Ελλάδα Πόντος Πατρίς;

Θ.Κ:- Το 2015 έγινε το κόμμα. Σκοπός του είναι η συλλογικότητα και η ένωση κάτω από το πρίσμα των Εθνικών συμφερόντων! Να ενωθούμε για την πατρίδα. Μου είναι παντελώς αδιάφορο που τοποθετούνται όλοι πολιτικά. Μπορούμε πάνω απ’ όλα να είμαστε Έλληνες; Πιστεύω πως ναι! Το εισπράτω, το βλέπω καθημερινά και στην απήχηση του κόσμου. Η επαρχία σαφέστατα και έχει άλλες προσλαμβάνουσες από τις κεντρικές αρτηρίες και φυσικά την προβληματίζουν οι τοπικές της ανάγκες, όμως όλοι μας αυτή τη στιγμή βιώνουμε τη λεηλασία στον Ελληνικό κουρμπανά! Πόσα νέα παιδιά , το νέο αίμα θα μεταναστεύσουν για τους βιομηχανικούς παραδείσους και φυσικά θα πετύχουν και όταν το σύστημα τους ξεζουμίσει το μυαλό θα θυμηθούν πως μία φτωχομάνα πατρίδα δεν έφαγε ,για να τα σπουδάσει. Αναφέρομαι φυσικά στη μέση λαική αστική οικογένεια , όπου γονείς στερούνται τα πάντα για το μέλλον των παιδιών τους! Όταν θα φύγουν οι συνταξιούχοι πώς θα ισχυροποιηθεί το εισόδημα του μέσου Έλληνα που δεν είχε προοπτική να σπουδάσει και έμεινε ένας ανειδίκευτος εργάτης; Δεν γεννιούνται πια Ελληνόπουλα ,γιατί δεν υπάρχουν πόροι, και επειδή μιλάμε κατά γενική παραδοχή για επιβίωση και όχι διαβίωση με αξιοπρέπεια ,έχουμε φαινόμενα μονογονεικών οικογενειακών προτύπων. Δυστυχώς! Όλα αυτά τα δυσμενή κείμενα γραφής θέλουμε και έχουμε τα εργαλεία να τ’ αλλάξουμε! Οι Έλληνες υπερφορολογούνται. Πληρώνουν εις τριπλούν το σπίτι τους.Προσέξτε ένα οίκημα που δεν παράγει εισόδημα , αντιθέτως καταναλώνει τους οικονομικούς πόρους!

Λ.Κ:- Γυναικείες παρουσίες θα έχετε στους κομματικούς σας καταλόγους;

Θ.Κ:- Σαφέστατα και θα έχουμε και είμαι διπλά υπερήφανος γι’ αυτό γιατί μας εμπιστεύονται πολλές γυναίκες υποψήφιες. Θεωρώ προσωπικά ότι η γυναικεία αντίληψη έχει άλλο αισθητήριο και θα προσδώσει και άλλο χαρακτήρα στο κόμμα μας. Μία γυναίκα κυοφορεί στα κυτταρά της την ίδια τη ζωή, άρα αυτομάτως είναι γεννήτορας και μεδέουσα – προστάτιδα των πλασμάτων που φέρνει στον κόσμο. Φέρει την ευθύνη ως καθήκον και όχι ως υποχρέωση! Πλέον οι νέες γεννιές είναι μορφωμένες , έχουν ταξιδέψει και εργάζονται για να οικοδομήσουν ένα πολυμορφικό σχήμα χωρίς παρωπίδες και χάσμα αντιλήψεων. Θέλω να έχουμε πάντα γυναίκες στον κομματικό μας συνδυασμό ,γιατί είναι μαχητικές, και έχουν το συλλογικό όραμα. Δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές και δρουν με μία ήρεμη σοφία απέναντι στις προκλήσεις και εστιάζουν στην ουσία των πραγμάτων!

Λ.Κ: Πάμε και σ ‘ ένα θέμα που ζεματάει αυτή τη στιγμή.Ποια η θέση της Μεγάλης Ελλάδας Πόντος Πατρίς για τη Μακεδονία!

Θ.Κ:- Ποια να είναι η θέση εκτός από την αληθή δήλωση ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Όταν ακούω πολιτικά φερέφωνα να υποστηρίζουν ότι οι Σκοπιανοί μιλάνε τη Μακεδονική δεν εξάπτομαι απλώς εξοργίζομαι.Από πότε τα Βουλγαροσέρβικα αποκαλούνται Μακεδονική διάλεκτος,γιατί η γλώσσα είναι κατά βάση Ελληνική!

Δείτε λίγο τι λέει ο Αντώνης Βασιλάκης για τη Μακεδονική γλώσσα: Σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ «Επειδή ακούω, από όλους για Μακεδονική γλώσσα. Γνωρίζει κανένας ποια είναι η Μακεδονική γλώσσα; Στα Σκόπια μιλούν βουλγαροσέρβικα. Τα έγραφα στα οποία αναφέρεται η Μακεδονική γλώσσα, είναι μετρημένα, στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πήγε να ασχοληθεί ο μακαρίτης ο Τσολάκης, αλλά ωστόσο πέθανε. Εγώ ασχολήθηκα τυχαία, όταν κάποιος Αυστραλός περιηγητής, πήγε στην όαση Σίουα, και είδε πάνω σε βράχο , μια επιγραφή γραμμένη με το Ελληνικό αλφάβητο. Την εστειλε στην Ελλάδα να την διαβάσουν, για να μάθει τι λέει, Έκανα μετάφραση και είδα ότι την έγραψαν αξιωματικοί του Μέγα (Μεγάλου Αλεξάνδρου). Άρα ήταν η Μακεδονική διάλεκτος και όχι γλώσσα. Γλώσσα της Μακεδονίας είναι η Ελληνική, με διάλεκτο η οποία είναι φτιαγμένη από λέξεις σύνθετες, από Ελληνικές λέξεις. Η επιγραφή της όασης Σίουα. ΓΑΙΔΕΑ ΣΤΕΚΤΩΝ ΦΙΛΩΝΕΡ ΜΟΝ ΕΝΚΑΥΤΕΣ Για την πατρίδα , πρέπουν πάντοτε, συμπολεμιστή άνδρα, μόνον θυσίες. (Κείμενο Μακεδονικής διαλέκτου, γραμμένο σε βράχο λοφίσκου της Όασης Σίουα, από αξιωματικούς του Μ.Αλεξάνδρου, απευθυνόμενοι στους Μακεδόνες πολεμιστές). το ΓΑΙΔΕΑ , είναι δυο ελληνικές λέξεις. ΓΑΙ-ΔΕΑ = ΓΑΙΑ+ΔΕΟΝ = Πατρίδα +πρέπον Στέκτων είναι μια αρχαία ελληνική λέξη, για το πάντοτε. Φίλωνερ = δυο λέξεις. Από φίλε+ανδρας. Εδώ το φίλε εννοεί τον συμπολεμιστή. Μον, είναι η λέξη μόνον, όπως την προφέρουν και σήμερα οι Μακεδόνες. Εν-καυτες, είναι δύο λέξεις , που αναφέρονται στις θυσίες. Εξάλλου η λέξη καυτές, τα λέει όλα. Δεν έχω εδώ την ακριβή μετάφραση που είχα κάνει. 11/1/2019 Αντώνης Βασιλάκης.

Ειλικρινά βγαίνω έξω από τα κυτταρά μου! Αυτός ο επιτηδευμένος και μεθοδευμένος σφαιτερισμός με ξεκάθαρα αλυτρωτικές διαθέσεις και με την Ευλογία της Αυτού Μεγαλειότης Μέρκελ είναι άνευ προηγουμένου και η πλάκα πρέπει εδώ κάπου να σταματήσει δια παντός! Γιατί κόπτεπται τόσο πολύ η κα Μέρκελ για την κατάπτυστη παρωδία και όχι συμφωνία; Δε το’ χει αναφέρει κανείς μέχρι σήμερα. Πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ που θα «ξεπλύνει» ο Αξιός ποταμός και η διαπλάτυνση αυτού!Με πρώτη και καλύτερη να επωφελέιται η Γερμανία!Τι θα πετύχει πρώτη; Εδώ και χρόνια προσπαθεί να κατακτήσει εμπορικά τη Θεσσαλονίκη, άρα γίνεται διαπλάτυνση του ποταμού Αλλιάκμωνα για να συνδεθεί στο Βελιγράδι και να καταλήγει στο Ρήνο της Ρηνανίας Βεστφαλλίας  με τα έξοδα της μεταφοράς στο μισό!Μόνο για δικό τους συφέρον.Εφόσον μας έχουν κλέψει τα πάντα θέλουν να μας αλλάξουν την ιστορία που είναι παγκόσμιας κλάσσης. Αναλογιστείτε κα Κυροπούλου ότι με τα σημερινά δεδομένα οι  μεταφορικές εταιρείες των εμπορευματοκιβωτίων -αναφέρομαι πάντα στην υπερχονδρική – χρειάζονται 17 ημέρες για να φτάσει το προιόν στην τελική διεύθυνση του παραλήπτη .Βάση του Ναυτικού Δικαίου οριοθετείται η περιοχή και χαρακτηρίζεται ως σενεκμεταλλευόμενη από τα όμορα μέλη Σκόπια λ.χ και Γερμανία ,χωρίς να αποδίδεται το κόμιστρο -εισητήριο χρήσης εισόδου στη ναυτική περιοχή που της ανήκει γεωγραφικά ,την ιδιοκτήτρια Ελλάδα και αυτομάτως μειώνεται σε 3 μέρες ο χρόνος κατά συνέπεια και το κόστος της μεταφοράς! Αναλογιστείτε για τι ύψους επένδυση μιλάμε και φυσικά με την Ελλάδα εκτός αυτής! Μετά υπάρχουν σχέδια χρόνων για Ανεμογεννήτριες   ,Αιολικά πάρκα σε τουριστικές περιοχές και συμβόλαια κολοσσών εταιρειών,ώστε να τροφοδοτείται με αιολική ενέργεια η γηραιά ήπειρος…τυχαία όλα;Σαφέστατα και όχι! Εϊμαστε το καλύτερο ενεργειακό οικόπεδο του πλανήτη.367 ημέρες έχει ήλιο ,για μεταφράστε το σε kilowatt και μετατροπή σε διάφορες μορφές ενέργειας.

Λ.Κ: Έτσι και περάσει η Συμφωνία- Παρωδία το λεγόμενο Προσύμφωνο των Υπουργών Εξωτερικών και των δύο χωρών τι μέλλει γενέσθαι κατά τη γνώμη σας; Πόσο δυσμενείς θα είναι οι επιπτώσεις για την Ελλάδα;

Θ.Κ: Είναι αναρίθμητες όχι οι συνέπειες, αλλά οι απώλειες που θα επακολουθήσουν!

Σκεφτείτε το εξής απλό. Ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης αυτή τη στιγμή στα Σκόπια και που αποσκοπεί; Αφενός βρίθει ο τόπος από τις πολυεθνικές με αφανή εταίρο στα παράκτια καταπιστεύματα τη Γερμανία και αφετέρου από  την άλλη  πλευρά η Τουρκία εκπαιδεύει και κτίζει έδαφος για βάσεις, στρατιωτικές ασκήσεις με μανδύα την έρευνα και φυσικά ας μη ξεχνάμε και τους μέγαλους παίκτες στη γαιοπολιτική σκακιέρα Ρωσία, Αμερική και Αγγλία που θέλουν έκαστος μεγάλα κομμάτια της πίτας και φυσικά αποκλειστικό έλεγχο της περιοχής. Ας μη ξεχνάμε ποιοι είναι οι κύριοι τροφοδότες των οπλικών μας συστημάτων. Εμείς είμαστε οι πελάτες τους, όπως οι Τούρκοι, όπως πολλοί άλλοι. Άρα γι αυτούς απλώς κάποιοι αριθμοί! Οι απώλειες λοιπόν θα είναι τραγικές για την Ελλάδα! Παιδεία, ιστορία, εμπόριο είναι οι σημαντικοί πυλώνες που θα πληγούν άμεσα! Πάμε λίγο το συσχετισμό ανάποδα. Αλλάζει η εμπορική σήμανση και προέλευση των εμπορευμάτων. Εάν περάσει η συμφωνία- παρωδία την επόμενη μέρα υφιστάμενες Ελληνικές επιχειρήσεις με το γεωγραφικό – ιστορικό προσδιορισμό ως Brand name «μακεδονικό» θα υποχρεωθούν σε αλλαγή ονόματος,γιατί θα είναι εν δυνάμει  εχθρικά ανταγωνιστικές απέναντι στις εκ γεννετείς εταιρείες εμπορικού σκοπού των Σκοπίων!

  • Αλλαγή ονόματος 4000 ονομαστικές με εμπορική δραστηριότητα εταιρείες π.χ τρόφιμα, ενδυμασία, Ναοί αξιοθέατα θα υπωστούν λεηλασία!Αλλάζει η εμπορική ισορροπία λόγω σήμανσης! Τα χειρότερα σενάρια επιστημονικής πραγματικότητας όμως είναι στο χρησιδάνειο των υδάτινων δικτύων μεταφοράς!Συνεκμετάλλευση στις θάλασσές μας  ,στο λιμάνι μας που θεωρείται ένα από τα κομβικότερα σημεία των Βαλκανίων και ίσως δικαιώματα επί των κοιτασμάτων που βρίσκονται στα υδάτινά μας εδάφη! Καπήλευση της ιστορίας μας.Κατάργηση των ηρώων μας, των Μακεδονομάχων μας που θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για την ανώτατη αξία όλων την ελέυθερη ζωή! Από το Ρήγα Βελενστιλλή και το Θούριο μέχρι το Διονύσιο Σολωμό και τον ύμνον προς την ελεύθερη πατρίδα , πόσα κορμιά πολέμησαν για αυτή τη γαλανόλευκη που κυματίζει στην ψυχή μας; Αμέτρητα!Είναι χρέος μας ν’ αγωνιστούμε για την πατρίδα μας! Πόντος, Μικρά Ασία, Ιωνία,Ανατολική Θράκη .Όλες οι αλησμόνητες πατρίδες μας. Είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Ποντίων; Είναι δυνατών να έχουμε αυτή τη στιγμή που μιλάμε Τούρκους Βουλευτές στη Θράκη, είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ανοχή στον εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων της Θράκης και τα Ελληνόπουλά μας εκεί να διδάσκονται με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης τα τουρκικά στο σχολείο;
  • Μπαίνουνε ήδη μέσα στα σχολεία μας. Καθαρίζουν την ιστορία μας. Το Μακεδονικό  είναι η απαρχή μίας εποχής τιθασευμένης αντίστασης έναντι των πολιτικών συγκηριών. Είμασταν το πειραματόζωο στο πείραμα ,στη Φούσκα των Πρεσπών! Υπήρξε τεράστια αντίδραση αρχικώς η οποια όμως με τα κατάλληλα εργαλεία κατευνάστηκε.Τυχαίο το οικογενειακό επίδομα-χαρτζηλίκι λίγο πριν τα Χριστούγεννα; Διασπερμία του φόβου.Κι αν μας ξανακλέισουν τις τράπεζες;και μας αφαιρούν κομμάτια της ιστορίας με το έτσι θέλω!Θα υπάρξει και διεκδίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου.και οι Σλάβοι θέλουν να μας κάνουν εμάς τους Μακεδόνες Σλάβους.Αυτό δε θα περάσει.Έχουμε να δούμε πολλά, μα πλέον δε θα είμαστε παθητικοί αποδέκτες!

Λ.Κ: Ένας ηγέτης κατά τη γνωμη σας τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει;

Θ.Κ: – Ένας ηγέτης πρωτίστως να είναι Έλλην στην καταγωγή και Χριστιανός Ορθόδοξος στο θρήσκευμα! Ο Αθεισμός και οι απατρίδες μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού!

Θέλω να χειρίζεται τέλεια την Ελληνική γλώσσα και να εμπνέει τους νέους να τον ακολουθήσουν.Να εχει όραμα ,αλλά με στοχοθεσία και συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό.

Για μένα πολύ σημαντικό να έχει ένσημα.Να έχει εργαστεί – να παράγει έργο δηλαδή- κι όχι δουλέψει.Δουλειά = δουλεία! Μόνο άνθρωπος που σέβεται τον προσωπικό του ιδρώτα ,μπορεί να νιώσει και να συμμεριστεί και να αγωνιστεί για τον ιδρώτα του άλλου. Επί ίσοις όροις ο καλός αγώνας! Θα ήθελα να μην είναι γόνος ένας μεγάλου τζακιού και να βρεθεί στην εξουσία χάριν του μεγάλου ονόματος του,αλλά να παλάιψει, να ξενυχτήσει να νιώσει στο πετσί και την ψυχή του το ευ αγωνίζεσθαι των αρχαίων προγόνων μας και να είναι ο άξιος επίγονος συνεχιστής τους. Με λίγα λόγια είμαι εραστής της αξιοκρατίας και της αξιοσύνης. Όποιος είναι ικανός θα βρει τρόπο να φανεί η αξία του. Θέλουμε έναν ηγέτη που θα κτίσει τις βάσεις του κράτους για το έθνος για τις επόμενες γενιές! Να είναι πατριώτης,

ν ‘ αγαπάει και να πονάει αυτόν τον τόπο! Μόνο τότε θα ξαναπάμε την Ελλάδα μπροστά!

Λ.Κ: Η γενέτειρά σας είναι το χωριό Άγιος Γιάννης στο νομό Πιερίας στην Κατερίνη! Είστε όμως και πολλά χρόνια πολίτης του κόσμου και συγκεκριμένα της Ολλανδίας κάπου στην Ουτρέχτη! Θέλω να τοποθετηθείτε για τους Έλληνες ομογενείς. Ποια είναι η γνώμη σας; Πρέπει η Ελληνική πολιτεία να τους δώσει το επιθυμητό δικαίωμα ψήφου , ενώ δεν φορολογούνται στην Ελλάδα και διαμένουν στο εξωτερικό;

Θ.Κ:- Σαφέστατα και είναι ιερή υποχρέωση της Ελληνικής κυβέρνησης να στηρίξει όσα παιδιά της βρίσκονται μακρυά από τη μητέρα πατρίδα Ελλάδα και διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό! Όπως είπατε είμαι ένας Έλληνας επιχειρηματίας του εξωτερικού που όμως αγαπάω τόσο πολύ τον τόπο μου που κατέβηκα στον πολιτικό στίβο καθαρά από την υπέρμετρη αγάπη για την πατρίδα μου, όσο κοστοβόρο κι αν είναι αυτό , όσες ανθρωποώρες κι αν χάνω στο προσωπικό ημερολόγιο στιγμών.Είναι συνειδητή μου απόφαση , την υποστηρίζω και αναγνωρίζω το τίμημα ,αλλά και τη θέα πίσω από αυτό. Θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε μία Ελλάδα της συνέργειας, της ανάπτυξης και της προκοπής.Διακρίνω μέλλον ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη εποχή της κρίσης. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά εάν είμαστε ενωμένοι!

Λ.Κ: Για το νομό σας τι θ’ αλλάζατε;

Θ.Κ:- Θα εκμεταλευόμουν προς όφελος της χώρας και της περιοχής όλους τους φυσικούς πόρους .Από το Γεωγραφικό ανάγλυφο μέχρι την ιστορική παρακαταθήκη και κληρονομιά. Φτιάχνοντας τις βάσεις για σταθερή και συνεχόμενη ανάπτυξη!Συνεργάτες μου θα είναι η θάλασσα ο ήλιος και ο ουρανός , καθώς και ο Όλυμπος μαζί με τους 12 θεούς του. Θα επένδυα πολλά στην καινοτομία του εναλλακτικού – ιστορικού τουρισμού με υποδομές εφάμιλλες των ευρωπαικών κρατών που ειλικρινά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα! Επίσης θα  κατασκεύαζα κι ένα τελεφερίκ που να συνδέει τη Λάρισα με το Ελατοχώρι για να υποδεχτώ ακόμη μεγαλύτερο γεωγραφικό φάσμα τουριστών!Θα έριχνα όλο μου το βάρος στην κατασκευή  ξενώνων μέσα στον Όλυμπο και θα λειτουργούσε η περιοχή ως ένα είδος natura προστατευμένο από κάθε είδους αλλοιώσεις και κάθε αλλόκοσμη επίδραση. Θα διοργάνωνα πάσης φύσεως δραστηριότητες με Ελληνική ταυτότητα και προέλευση. Από γαστρονομικά συμπόσια , μέχρι φεστιβάλ παράδοσης , λαογραφίας και άλλων προεκτάσεων της ζωής και των δυνατοτήτων που προσφέρει ο τόπος!

 

Λ.Κ: -Πώς κρίνεται τη στάση της Βουλγαρίας απέναντι στη Συμφωνία και την αρνητική τους διάθεση να περάσει το όνομα υπέρ των Σκοπίων.Γιατί οι Βούλγαρου προφυλάσσουν τα Εθνικά τους συμφέροντα ένώ οι Έλληνες πολιτικοί όχι;

 

Θ.Κ: -Γιατί οι Βούλγαροι είναι πατριώτες και φοβούνται να μην ξεκινήσουν οι διεκδικήσεις από την πλευρά των Σκοπίων και στην περιοχή της Βουλγαρίας!Το 1991 ενώ ο Μητσοτάκης είχε ξεκινήσει όλες τις διαπραγματευτικές διαδικασίες ,ωστώσο δεν τελεσφόρησε γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι από την πολιτική ιστορία ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αντί να λύσει το ζήτημα  έτρεξε στον  στον μπαμπά Μπους, ενώ θα μπορούσε να έχει μοιραστεί εξ αδιαιρέτου ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία και να τελείωνε εκεί.Αντιθέτως αναμόχλευσαν διάφοροι κύκλοι την αποσταθεροποίηση της περιοχής και την κλιμάκωση των εντάσεων , ώστε ναι

μεν με βραδύνεια να επιταχύνουν αργότερα μέσα στο οργανόγραμμά τους τις διαδικασίες που ζούμε επί των ημερών μας! Άρα στην ουσία ένας φαύλος κύκλος!

 

 Λ.Κ:-Πάρα πολλοί πολιτικοί μας να είναι  πάρα πολύ πλούσιοι και τα κόμματα πτωχευμένα.Ποιος φταίει;

Θ.Κ:- φταίει  η βολεμένη νοοτροπία του κόσμου! Ο Ωχαδερφισμός που χει περάσει από γενιά σε γενιά -ας είμαστε εμείς καλά και από δω παν κι οι άλλοι- ως ο χειρότερος συναισθηματικός καρκίνος και έχει εμποτιστεί στα κύτταρά μας! Οφείλουμε στις νέες γεννιές την εξυγίανση του οργανισμού μας εώς την πλήρη ιάση του!

 

Λ.Κ:-Υπάρχει η λεγόμενη Ευρωπαική Αλληλεγγύη;

Θ.Κ: Τα πράγματα είναι απλά! Πόσος είναι ο πληθυσμός στην Ε.Ε; 500.000 εκατομμύρια κάτοικοι συνολικά.Το χρέος της Ελλάδας και της εκάστοτε Ελλάδας θα μπορούσε να επιλυθεί εν μία νυκτί. Αντιθέτως κρατάει 8 χρόνια αυτή η κολώνια εσκεμμένα γιατί όλος ο κρατικός μηχανισμός προ κρίσης στοίχιζε κάποια δις για να αποκτηθεί και τώρα ξεπουλήσαν κάποιοι διαμεσολαβητές -οι αυτοαποκαλούμενοι διακρατικοί broker’s- σε τιμή ευκαιρίας κάτω του κόστους. Κάντε το εικόνα .Το πτώμα της χώρας μας και επάνω οι γύπες που ‘χουν μυριστεί φρέσκο αίμα συναγωνίζονται ποιος θα δαγκώσει πιο βαθειά …Μας έχουν κάνει αφαίμαξη της Ελληνικής υπερηφάνειας .Αυτό πρέπει να σταματήσει! Προσωπικά είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα Έλλην και θα πολεμήσω μέχρι Ιχώρ για την πατρίδα μου και τα ιδανικά μας!

Λ.Κ: Ποια οι γνώμη σας για την είσοδο πλεονάζοντος πληθυσμού απ’ ότι πραγματικά αντέχει η χώρα;

Θ.Κ: Ας τους κατηγοριοποιήσουμε αρχικώς και ας δούμε το έμψυχο απορροφημένο κεφάλαιο αυτή τη στιγμή που χρησιμοποιεί τη χώρα μας και χαίρει τα οποια ωφέλη!

 

  • Λαθρομετανάστες
  • Πρόσφυγες πολέμου
  • Κακοποιά στοιχεία
  • Μ.Κ.Ο
  • Λαθροκινητές

 

Αυτό είναι ένα οργανωμένο σύστημα από τον Mr. X ή από τον άγνωρα γνωστό κ. Σώρρο Εισβολής στην Ελλάδα ,για τη διάσπαση της Ελλάδας, της ορθοδοξίας και αξιών , όπως οικογένειας και πατρίδας και πολιτισμού.Αυτό είπε και ο Κίσσινγκερ.και μεις λέμε να κρεμαστούν μαζί με το υπόλοιπο λόμπυ τους .Γι ‘αυτό  λέμε ότι είναι οργανωμένο έγκλημα!Θέλουν πολυεπίπεδη αλλοίωση της χώρας όχι μόνο ως προς τον ανθρωπολογικό της συντελεστή ,αλλά και τον κοινωνικό ιστό. Δείτε τις περισσότερες γυναίκες όλων αυτών των ομάδων που εισέρχονται στη χώρα μας. Έχουν στην αγκαλιά το έμψυχο κεφάλαιο της χώρας. Τη νέα γενιά που θ ‘ ασπαστεί το Ισλάμ. Δε χρειάζεται να γίνει καμία εχθρική κίνηση . Θα υπερτερούν πληθυσμιακά, θρησκευτικά και ενωτικά, άρα θα έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πεποιθήσεις με τους Έλληνες πολυεστιακά. Πρέπει να αντιδράσουμε με εξυγίανση του πολιτικού παράγοντα και των παρελκωμένων πεδίων .Να εκδιωχθεί κάθε Έλλην πολιτικός που διαπραγματεύτηκε την Ιστορία και την κυριαρχία της χώρας. Απέλαση και να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητος και φυσικά να γραφεί στα κιτάπια της ιστορίας με τα μελανότερα χρώματα. Ισοδύναμος του Εφιάλτη!

 

 

 Λ.Κ: Θα ήθελα να μου πείτε πως βλέπετε την Διπλωματική πολιτική τηςΤουρκίας. Αυτή τη στιγμή η λίρα κατρακυλάει,αλλα η χώρα έχει ακόμη  τεράστια πλεονάσματα σε χρυσό.Πώς βλέπετε τη στάση της Τουρκίας και τις ορέξεις της απέναντι στην Ελληνική και Κυπριακή Α.Ο.Ζ. ;

 

Απαράδεκτη και παράνομη,γιατί εάν θα μπουν μέσα, όπως έκανε και ο Παπανδρέου με το Σισμίθ..(το 1987 το βαπόρι που έσκαβε πετρέλαια και εξαφανίστηκε από τον πλανήτη για 18 χρόνια ) ,θα έχουμε αναπόφευκτη σύγκρουση και εκεί τα προτεκτοράτα πρέπει να διαλέξουν τις προστάτιδες δυνάμεις.Θα πέσουν οι μάσκες και θ ‘ αρχίσει να διαφαίνεται το αληθινό πρόσωπο των διαβόητων θεσμών! Τρόικα Τροίκα είσαι εδώ;

 

 Λ.Κ:-Ποιο είναι το σύνθημα της ζωής σας;

Θ.Κ:-Είναι βέβαιο πως εάν δε διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν, θα χάσεις κι αυτά που έχεις!

Λ.Κ:- Κε Κυριακίδη να κλείσουμε με μία φράση για την Ελλάδα;Να σας ευχηθούμε όλοι εδώ στην Αριστεία καλή επιτυχία από καρδιάς και να φέρετε εις πέρας όλα τα όνειρα και σχέδια που έχετε για την Ελλάδα μας. Σας αφήνω λοιπόν το λόγο της θεματικής κατακλέιδας για να κλείσουμε με ένα μήνυμα που θέλετε να μοιραστείτε με τον κόσμο τους αναγνώστες μας!

Με 2 μηνύματα θέλω να κλείσω!Πριν το κάνω θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και δημόσια για το χρόνο που αφιερώσατε για να ακούσετε και να γνωρίσετε τον Πρόεδρο ,αλλά και τις θέσεις του κόμματος Μεγάλη Ελλάδα Πόντος Πατρίς και σας αποχαιρετώ με τα κάτωθι:

  1. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλήνική και αυτό δεν αλλάζει!
  2.  Η ταν ή επί τας!

Λ.Κ: Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά κε Κυριακίδη για όλα όσα πολύτιμα μοιραστήκατε απόψε εδώ μαζί μας στην Αριστεία www.aristeia.online  και στο www.bcimedia.net 

Με αγάπη

Λένα

Υ.Γ. Και θα κλείσουμε φυσικά με τον ύμνο υπέρ της Μακεδονίας μας!

https://www.youtube.com/watch?v=dTj4QCGwUjw

Πηγή:https://aristeia.online/archives/16847?fbclid=IwAR2B0upg4V5vwz2e6JGAsWyZBoKmkkut0Hlw9WjBZ0DDT9OPE5J9r-sGNIE