Αναστασιάδης: Μια αναίτια ήττα η συμφωνία των Πρεσπών

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία αναίτια ήττα που δέχθηκε η Χώρα μας, δήλωσε σήμερα το πρωϊ (4.01.2019) ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης  Σάββας Αναστασιάδηςστον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94,3 και στον δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνάκη.

« Δυστυχώς η εξέλιξη της Συμφωνίας των Πρεσπών μόνο απογοήτευση και οργή προκαλεί στους πολίτες και σε εμάς, διότι η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κόντρα σε αυτά που έκαναν όλες οι άλλες κυβερνήσεις, με αντιλήψεις ιδεοληπτικές  αντικατέστησε τον καθαρό και άδολο πατριωτισμό » είπε χαρακτηριστικάο κ. Αναστασιάδης και πρόσθεσε,    « Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία αναίτια ήττα που δέχθηκε η Χώρα μας, η οποία παράγει αποτελέσματα»

Αναφερόμενος στην  πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του « με Αίσθημα Ευθύνης»την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το βιβλίο αποτυπώνει τις βασικές πρωτοβουλίες που ανέλαβα ως βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου. Είναι μία σειρά από θέματα Εθνικού ενδιαφέροντος καθώς και ορισμένες πρωτοβουλίες που αφορούσαν την εκλογική μου περιφέρεια» και υπογράμμισε,

« Σε ότι αφορά τα θέματα Εθνικού ενδιαφέροντος, θέλω να πω στους αναγνώστες του βιβλίου ότι κινήθηκα ξεκάθαρα  με βάση το συμφέρον της Χώρας μου και τον κώδικα των ηθικών αξιών που κληρονόμησα από την οικογένειά μου και από τους δασκάλους μου»

Κλείνοντας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίαςκαι απαντώντας σε σχετικό ερώτημα με τον  διορισμό της κ.  Θάνου στη θέση της προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού τόνισε:«.. αυτά που συμβαίνουν στη Χώρα μας το τελευταίο διάστημα είναι απαράδεκτα στο σύνολό τους, όπως και οι παρεμβάσεις του υπουργού κ.  Πολάκη  στη δικαιοσύνη, αποτελούν εκτροπή συνταγματική, κάτι άλλωστε που είπε και η Ένωση Εισαγγελέων με ανακοίνωσή της».