Αναστασιάδης: Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να χρησιμοποιεί εκφράσεις του πεζοδρομίου

« Ο Πρωθυπουργός της Χώρας, ο οποίος πρέπει να είναι πρότυπο για την κοινωνία, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί εκφράσεις του πεζοδρομίου.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα εκφραστεί ποτέ έτσι»  τόνισε μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Σάββας Αναστασιάδης στον Στέφανο Διαμαντόπουλο, στον αέρα του ράδιο Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωϊ (11.09.2018) , σχολιάζοντας το «τζάμπα μάγκας» του κ. Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Αναφερόμενος  στην  καταστροφική εικόνα της Θεσσαλονίκης την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ από τον Πρωθυπουργό, τους αποκλεισμούς δρόμων, τα δακρυγόνα  κ.α. είπε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει κοινωνικοί φορείς και πολιτικό σύστημα να καθίσουμε και να βρούμε ένα κοινό σημείο,  έτσι ώστε να γίνονται οι πολιτικές συγκεντρώσεις  αλλά να μπορεί και ο κόσμος  χωρίς προβλήματα να έχει πρόσβαση στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» για να προσθέσει,

«  Τα εγκαίνια της ΔΕΘ είναι  ένα πανηγύρι και μία γιορτή για την πόλη, ένα οικονομικό και εμπορικό γεγονός. Αναπολώ παλαιότερα χρόνια που ερχόταν ο Πρωθυπουργός χωρίς μέτρα ασφαλείας»