Επίσκεψη Δ. Μάρδα σε Μάλγαρα KIBO και NAMCO

dimitris-mardas1

Σε συνάντηση με τους ρυζοπαραγωγούς στα Μάλγαρα του Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν και που αφορούν στις πωλήσεις της παραγωγής τους και στις διαδικασίες εξόφλησης πωλήσεων ρυζιού προηγούμενων ετών. Στο περιθώριο των συζητήσεων σημειώθηκε το κόστος ενέργειας που επωμίζονται οι αγρότες, οι λύσεις που υπάρχουν, όπως και η φορολόγηση συγκεκριμένων επιδοτήσεων της παραγωγής τους.

Σε μια δεύτερη επίσκεψη ο κος Μάρδας συναντήθηκε με στελέχη της εταιρίας NAMCO, για να συζητήσει τα προβλήματα που προκαλεί η γραφειοκρατία και τα οποία οδηγούν σε καθυστερήσεις σ’ ότι αφορά την έναρξη της παραγωγής του νέου οχήματος που ετοιμάζει η εταιρία. Ο κ. Μάρδας βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Μεταφορών με σκοπό το ξεπέρασμα των προβλημάτων εκείνων που εμποδίζουν την παραγωγή στην χώρα φθηνών αυτοκινήτων από την εν λόγω εταιρία. Σημειώνεται ότι η NAMCO ήταν η πρώτη εταιρία που παρήγαγε το γνωστό αυτοκίνητο PONY.

Τέλος o κος Μάρδας επισκέφθηκε την εταιρία KIBO στη Σίνδο, η οποία παράγει προκατασκευασμένους οικίσκους (θωρακισμένα και απλά φυλάκια προστασίας πρεσβειών, βιομηχανιών, αστυνομικών τμημάτων κλπ.) και ενημερώθηκε για την επέκταση των σημαντικών παραγωγικών και εξαγωγικών της δυνατοτήτων.