Οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές και η εταιρία ANTHRAX στηρίζουν το «Live Without Bullying»

anthrax veteranoi kmop

Το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού Live Without Bullying στηρίζουν οι Έλληνες Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές.

Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας θα φέρουν από τον Οκτώβριο του 2017 το λογότυπο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Live Without Bullying συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το φαινόμενο του εκφοβισμού. Η αμιγώς ελληνική εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αθλητικών ειδών ANTHRAX ανέλαβε τη δημιουργία των εμφανίσεων οι οποίες παρουσιάστηκαν επίσημα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου παρουσία μελών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος από την ίδρυσή του το 2009, συμμετέχει συχνά σε φιλικούς και φιλανθρωπικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας κατά τόπους κοινωνικές δράσεις. Η συμβολή του αθλητισμού στην πρόληψη και καταπολέμηση του εκφοβισμού είναι καίρια καθώς προάγει αξίες αρμονικής συνύπαρξης, συνεργασίας, σεβασμού και αποδοχής.

Η συνεργασία μεταξύ Βετεράνων και “Live Without Bullying” θα πλαισιωθεί και από κοινές δράσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.