Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Να μην κλείσει η αξιολόγηση

iliopoulos

O βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο για θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με την τροπολογία που αφορούσε την τουρκική ένωση Ξάνθης, λέγοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή τέθηκε κατά για εθνικούς λόγους, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα εξυπηρέτησαν μικροκομματικές τους ανάγκες.

Παράλληλα, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο ρόλο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, αλλά και σε άλλα θέματα της Θράκης. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον κ. Καμμένο και την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, όπου το υπουργείο Άμυνας ζητά να πάρει πίσω εγκαταλελημένο φυλάκιο που είχε παραχωρήσει στη Χαρά Νικοπούλου και εκείνη είχε μετατρέψει σε χώρο φιλοξενείας ανήλικων παιδιών.

Εκτός των άλλων ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στην τρίτη αξιολόγηση λέγοντας πως συμφέρον της χώρας είναι να μην κλείσει η αξιολόγηση.

Τέλος, σχολιάζοντας τις κινήσεις της κεντροαριστεράς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως πρόκειται για την τελευταία αναλαμπή, τον επιθανάτιο ρόγχο του ΠΑΣΟΚ.