Συναντήσεις Δ.Μάρδα με μυδοκαλλιεργητές, αλιείς, κυνηγούς και ΕΛΒΟ

dimitris-mardas2

Νέα συνάντηση εργασίας με τους εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ, πραγματοποίησε την Παρασκευή, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας, ενόψει των μελλοντικών εξελίξεων, που έπονται της εκκαθάρισης. Ο κ. Μάρδας καταβάλλει προσπάθειες για την ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας.

Επίσης ενόψει των ενεργειών με σκοπό την απεμπλοκή της διαδικασίας αδειοδότησης των μυδοκαλλιεργειών της περιοχής της Θεσσαλονίκης– καθώς κατά τα τελευταία 16 χρόνια δεν εκδίδονται άδειες– συνεχίσθηκαν οι συναντήσεις εργασίας με τους μυδοπαραγωγούς της Χαλάστρας και των Κυμίνων. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, συζητήθηκαν επίσης θέματα σχετικά με τον νέο ΕΦΚΑ, όπως και οι προτάσεις που επεξεργάσθηκαν οι μυδοπαραγωγοί σε συνεργασία με τον κ. Μάρδα με θέμα το ωράριο των εργαζομένων κι άλλα σχετικά.

Στη Νέα Μηχανιώνα επίσης, έγινε συνάντηση του κ. Μάρδα με αλιείς οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες αλίευσης στο Λυβικό πέλαγος, από άτομο που διαμένει μεγάλο μέρος του χρόνου και δραστηριοποιείται στη Λιβύη.

Τέλος, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες με το  Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, όπου παρουσιάστηκαν εκ μέρους των κυνηγών, κάποια ζητήματα που ανέκυψαν σχετικά πρόσφατα.