Χ. Παπαπανάγος: Η Παιδεία, ασπίδα ενάντια στη διαφθορά

harry-papapanagos

Για τη διαφθορά στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες, μίλησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Χάρρυ Παπαπανάγος στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο, με αφορμή την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του ΠΑΜΑΚ με τίτλο: Education as a shield against corruption.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας που υπογράφηκε μεταξύ του ΠΑΜΑΚ και της ΔΔΕ, διοργανώθηκαν στις 14/2/2014, 16/2/2015 και 19/2/2016 οι ανοικτές εκδηλώσεις “Education as a shield, against corruption”. Στις εκδηλώσεις βραβεύτηκαν, από τη ΔΔ-Ε, εργασίες των μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίες αναφέρονταν στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση της διαφθοράς σε χώρες των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας.

Στο ίδιο πλαίσιο, διοργανώνεται στις 17 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή,η 4η εκδήλωση “Education as a shield, against corruption” στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τις 19:00 έως τις 22:00 (έναρξη εκδήλωσης στις 19:15).

Συντονιστήςστην εκδήλωση θα είναι ο Καθηγητής Οικονομικών Παν. Μακεδονίας, κ. Χάρρυ Παπαπανάγος.