Από το debate, στη μάχη της πλατείας

Μετά και την τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών χθες, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων μπαίνει στην τελική ευθεία με το βλέμμα στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Από σήμερα σύσσωμοι οι πολιτικοί αρχηγοί θα πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες.

Ειδικότερα, στις 19:30 στην πλατεία Κοτζιά θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ με ομιλίες των προέδρων των δύο κομμάτων Φώφης Γεννηματά και Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στη Λάρισα όπου στις 20:30 θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη Λάρισα θα μιλήσει το μεσημέρι και ο Σταύρος Θεοδωράκης ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα απευθύνει χαιρετισμό στις 19:30 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια. Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν τόσο ο Μανώλης Γλέζος, όσο και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά τις μεγάλες κεντρικές συγκεντρώσεις των κομμάτων στην Αθήνα, στον ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Παρασκευή, η οποία μάλιστα θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνες σε όλους τους νομούς της χώρας.

Αντιστοίχως, οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει εάν η κεντρική συγκέντρωση της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, όπου βρίσκεται και το «περίπτερο» του κόμματος ή στην Ομόνοια.